WEB-ДИЗАЙН ВА WEB - ДАСТУРЛАШ ФАНЛАРИДАН ЛАБОРАТОРИЯ ВА МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ УСУЛ ВА ВОСИТАЛАРИ - Атаджанов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақола Wеб-технология ва дастурлаш фанидан талабаларнинг мустақил ишларини ташкил этишга бағишланган. Талабаларнинг мустақил ишларини ташкил этишнинг онлайн тизимлари ўрганилади.
Keywords: мустақил иш; Web-дастурлаш; онлайн технологиялар; Wеб 2.0