ASTRONOMIYA KURSIDAN AMALIY MASHG‘ULOTLARGA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARI VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI TATBIQ ETISH - Sayfullayeva, G.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
XXI asr – axborot texnologiyalari asri bo‘lganligi bois, har qanday o‘qituvchi, jumladan, astronomiya o‘qituvchisi ham axborot kommunikativ kompetensiyasini shakllantirishi lozim, demak, talabalarni turli xil manbalardan, masalan elektron manbalardan axborotlarni ola bilishga o‘rgatish zarur.