BOLALAR MUSIQIY ONGINI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQA TINGLASH FAOLIYATIDAN FOYDALANISH USULLARI - Romanova, S.E. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maktabgacha yoshdagi bolalarning musiqa tinglash faoliyatida musiqani o‘rganish va bilish uchu musiqani bolaning ongini shakllantirishga xizmat qiluvchi usullar bilan amalga oshirish masalasi ilgari surilgan.