talabalarning axborot kompetentligini takomillashtirishning ba’zi masalalari - Karlibaeva, G.E.; Matjanov, N.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada fizika o‘qitish jarayonida talabalarning axborot kompetentligini takomillashtirishning nazariy masalalari haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Talabalarda axborot kompetentligini takomillashtirishda didaktik tamoyillarning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.