ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАЛАБАЛАРИНИНГ ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ УСУЛЛАРИ - Эрназаров, Ғ.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада олий таълим муассасалари талабаларининг жисмоний тайёргарлиги яъни чидамкорлик жисмоний сифатларини тарбиялашда айланма машқлар усулидан фойдаланилиб олинган натижалар қайд этилган.
Keywords: жисмоний кўрсаткичлар; жисмоний тайёргарлик; чидамкорлик; жисмоний сифатлар; педагогик тажриба; соғлом авлод; иммунитет тизими; ҳаракат фаолияти; адекват мазмун