IMPLEMENTING NEW METHODS OF LEARNING ENGLISH LANGUAGE AMONG NON - PHILOLOGICAL STUDENTS - Abdullayeva, D. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
O‘zbekistonda ta’lim tizimi so‘nggi yigirma yil davomida ulkan o‘sish va rivojlanishni boshdan kechirdi, bu esa bir qator tizimli o‘zgarishlarga, shuningdek, ba’zi innovatsion yangi ishlanmalarning kiritilishiga olib keldi. Kitobning beqiyos ahamiyati samarasi o‘laroq, birinchi sinfdan boshlab butun mamlakat bo‘ylab umumta’lim maktablarining o‘quv dasturlariga notanish asarlar, xususan, ingliz tilida yozilgan asarlar o‘qish kiritildi.