SHE’RIYATDA RITORIK MUNOSABAT HOSIL QILISHNING IJTIMOIY-FALSAFIY ASOSLARI - Matyakupov, S. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada she’riyatda dialog va monolog tabiati, badiiy nutq shakllarining she’r poetik strukturasiga ta’siri masalasi nazariy umumlashtiriladi. Muallif – matn – kitobxon munosabati lirikada badiiy kommunikatsiyani vujudga keltirishi muayyan ijodkorlar misolida tahlil qilinadi.