ЎЗБЕК ДЕТЕКТИВ НАСРИДА ЖИНОЯТ ВА ЖАЗО МУАММОСИ ҲАМДА СЮЖЕТ СХЕМАСИ - Халилова, Д.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақолада ўзбек адабиётида психологик, ижтимоий, фалсафий, маиший руҳдаги асарлар таркибида қўлланилган дедективизм, криминализм хусусиятлар талқин этилган.
Keywords: дедективизм; криминализм; “микро криминал сюжет”; “микро дедектив воқелик”; психологик таъсир; психологик тасаввур