ҚАРАҚАЛПАҚ ФОЛЬКЛОРЫНЫҢ ДƟРЕТИЎШИЛЕРИ ҲӘМ АТКАРЫЎШЫЛАРЫ - Даулетмуратов, Ф.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада қорақалпоқ эпосларининг ривожланишида жировлар мактаби ва устоз-шогирд анъаналарининг тутган ўрни илмий ва амалий жиҳатдан ўрганилган.