ZARGARLIK LEKSIKASIGA OID ODATLAR VA RAMZIY IFODALAR TALQINI (turkiy xalqlar misolida) - Erejepova, A.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Mazkur maqolada zargarlik leksikasiga oid odatlar va ramzlar, xususan, turkiy xalqlarning zargarlik buyumlarga xos taqinchoqlarning taqilishiga doir odatlar va ramzlar ifodasi talqin qilingan.