NEMIS TILIDAGI AKKUZATIV KELISHIGINING QORAQALPOQ TILIDA IFODALANISHI - Abishova, G. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada nemis tilidagi akkuzativ kelishigining qoraqalpoq tilida ifodalanish xususiyatlari aniqlangan. Unda qardosh bo’lmagan tillardagi bu ikki kelishikning gapdagi berilish usullari, grammatik shakllari o‘rganilgan.