QORAQALPOGʻISTON BURILISh YILIDA (1989) - Kochanov, B.A.; Yusupov, K.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada Qoraqalpog‘iston tarixi burilish pallasida: “paxta biznesi”ning fojiali voqealaridan keyin hokimiyat tepasiga milliy kadrlar kelganida yoritilgan. Mualliflar eng yangi adabiyotlar va arxiv manbalariga tayangan holda xalqimizning ushbu dramatik sahifalarini qayta tiklaydi.