MILLIY URF–ODATLAR VA TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA TURISTIK MARSHRUT ISHLAB CHIQISHDA XIZMATLAR KO‘RSATISH TALABIA.Abdullaev – tarix fanlari bo‘yicha falsafa doktori, dotsent - Ermanov, A.; Erimbetov, E. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada tarixchi, adabiyotshunos va etno-etnografik turizmga qiziquvchilar deyarli yo‘qligini, alohida yo‘nalish ishlab chiqishga hojat yo‘qligini ko‘ramiz. Maqolada aytilishicha, etnografik sayyohlar tarjimon, gid va transport turini ijaraga olgan holda bir manzil yoki bir joydan ikkinchi joyga bemalol harakat qilishlari mumkin.