ОИЛАДА МУСИҚА ЁРДАМИДА БОЛАДА ЭСТЕТИК ТАРБИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МЕТОДЛАРИ - Сеит-Энон, Амиде Юсуф қизи (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада оила муҳитида мусиқий ва эстетик тарбия ёрдамида болада истеъдодни ривожлантириш воситалари ёритилган. Оиладаги мусиқа ёрдамида болада эстетик тарбияни шакллантириш методлари кўрсатиб берилган.
Keywords: мусиқа; оила; эстетика; истеъдод; педагогик усуллар; тарбия