INFORMATIKA SABAQLARÍNDA OQÍWSHÍLARDÍŃ BILIMLERIN BAHALAW FORMALARÍ HÁM USÍLLARÍ - Turmanov, Q.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada, informatika va axborot texnologiyaları darslarida, o‘quvchilarning bilimlarini baholash shakllari va usullari bo‘yicha ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini baholashning bir nechta turlari va ularni o‘tkazish tartiblari bo‘yicha ko‘rsatma va tavsiyalar keltirilgan.