TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHILARI TAYYORLASHDA “XALQ HUNARMANDCHILIGI VA BADIIY LOYIHALASH” FANIDAN TA’LIM MAZMUNI VA METODLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Tojiyev, J.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada “Texnologik ta’lim” bakalavriat yo‘nalishidagi “Xalq hunarmandchiligi va badiiy loyihalash” fanidan ta’lim jarayonidagi muammolar o‘rganilib, ta’lim jarayonini takomillashtirish bo‘yicha takliflar keltirilgan. Jumladan talabalarning xalq hunarmandchiligi va amaliy san’ati bo‘yicha ta’lim mazmunini takomillashtirish va unda talabalarning nazariy bilimlari va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish yo‘llari hamda qo‘llaniladigan ta’lim metodlarining tahlillari bayon qilingan.