INGLIZ TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILAR TADBIRKORLIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI - Mirzakarimova, M.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada ijtimoiy-iqtisodiy ishlab chiqarish jarayonidagi barkamol shaxs va malakali mutaxassislar faoliyatlarining rivojlanishida ingliz tili darslarida o‘quvchilar tadbirkorlik ko‘nikmalarini rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari haqida fikr va mulohazalar bayon etilgan.