ВЕБ СЕРВИСЛЕР ЖӘРДЕМИНДЕ ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ БИЛИМЛЕРИН БАҲАЛАЎ ҲӘМ АНАЛИЗЛЕЎ ИМКАНИЯТЛАРЫ - Кутлымуратова, Д.A.; Турдышов, Д.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада ўқитувчининг ахборот компетентсиясини ошириш, веб-хизматлардан фойдаланган ҳолда талабалар билимини баҳолаш ва таҳлил қилиш, шунингдек, талабаларнинг билим ва кўникмаларини аниқлаш ва баҳолашда веб-хизматлардан самарали фойдаланиш усуллари ҳақида сўз боради.
Keywords: Веб; веб-технологиялар; рақамли саводхонлик; ахборот; алоқа; электрон ресурс; интерактив таълим; интерактив топшириқ; веб-хизмат; викторина; тест; квест; пин код; QR код; плискерс