КОМПЬЮТЕР ОРҚАЛИ ЎҚИТИШ ВА ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШТА ЯНГИ ЁНДОШУВЛАР - Абылова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада инглиз тилини ўқитишнинг услубий ва амалий ишланмаларини замонавий компьютерни ўқитиш талабларига жавоб бериш учун ўзгартириш масаласи кўтарилган. Илмий дунёда биринчи марта мажозий тафаккурни ривожлантиришга ёрдам берадиган воситалар алоқа воситаларининг алоҳида тури сифатида таснифланади ва уларга мажозий алоқа воситалари (қисқартирилган МАВ) атамаси қўлланилади.
Keywords: методология; алоқа; компьютер; вербаллик; новербаллик