JISMONIY TAYYORGARLIK JARAYONIDA AKMEOLOGIK YONDASHUVNING DIDAKTIK ASOSLARI - Utepbergenov, A.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada jismoniy tayyorgarlik jarayonida akmeologik yondashuvning didaktik asoslari haqida qisqacha bayon etilgan. Umumiy jismoniy tayyorgarlikning vazifalari, maxsus jismoniy tayyorgarlik, nazariy va psixologik tayyorgarlik borasida keng to’xtalgan.