миллий ва умуминсоний қадриятларимиз таълим-тарбия асоси сифатида - Сададдинов, У.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада маънавий-ахлоқий қадриятлар тизими маданий ҳодиса сифатида интегратив тавсифга эга бўлиб, миллий ва умуминсоний қадриятлар ҳамда замонавий шароитда муҳим ҳисобланган ахлоқий меъёрларни ўзлаштиришнинг муайян даражасини ўзида акс эттириши ҳақида маълумотлар баён қилинган.
Keywords: маънавий-ахлоқий қадриятлар; талабалар; шахс; меъёр; таълим; тарбия