OLIMPIYA HARAKATI IJTIMOIY, PEDAGOGIK JARAYON SIFATIDA - Mambetov, B.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada Olimpiya harakatining ijtimoiy hamda pedagogik jarayon ekanligi ilmiy-nazariy jihatdan asoslangan. O‘zbekistonda Olimpiya harakatiga yosh sportchilarni tayyorlash va qatnashish borasidagi tarixiy tajribalar tahlil qilingan.