СИСТЕМА РАЗВИТИЯ И СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ОСНОВНЫХ КОМПОНЕНТОВ КОМПЕТЕНТНОСТНОГО ПОДХОДА - Жалилов, О.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Бўлажак чет тили ўқитувчиларининг хорижий тил компетенцияларини шахсга йўналтирилган ёндашув асосида ривожлантириш, ахборот таълим технологиялари орқали хорижий тил ўқитувчиларини тайёрлаш тизимини такомиллаштириш, компетентли ёндашув нуқтаи назаридан педагогларда хорижий тил кўникмаларининг ривожланиш даражасини диагностика қилувчи технологияларни илмий асосланган ҳолда такомиллаштириш муҳим аҳамият касб этади.