ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ ӨЗЛЕСТИРИЛГЕН СӨЗЛЕРДИҢ ҚУРЫЛЫСЫ ҲАҚҚЫНДА - Темирханова, Г.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Бу мақолада қорақалпоқ тилига кириб келган ўзлашма сўзларнинг структуравий фарқлари кўриб чиқилади, шунингдек, лексик ва морфологик ўзлашувлар ҳамда уларнинг қорақалпоқ тилига кириб келиши изоҳланади.
Keywords: ўзлашма сўзлар; билингвизм; лексик ўзлашған сўзлар; морфологик; бирлик