O‘ZBEK ADABIY TILI VA SHEVA MUNOSABATLARI - Mo‘minova, Sh.T.; Shofqorov, A.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiy tili va sheva munosabatlari, shuningdek, badiiy asarlar ya’ni badiiy adabiyotda dialektizmlarning o‘rni va ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.