OLAM TIL ORQALI SHAKLLANADI - Qodirova, F.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Til muloqot va ifoda vositasi bo‘lib, ko‘pincha o‘z yaqinlari va umuman jamiyat bilan aloqada “tabiiy ravishda” olinadi. Bu bizga dunyoni shubha ostiga qo‘yishga, e’tiqodlarimiz bilan muloqot qilish va rivojlantirishga, e’iqodimizni tasdiqlashga va da’volarimizni tasdiqlash yoki rad etishga yordam beradi.