КҮНХОЖА ШЫҒАРМАЛАРЫНЫҢ ТАРИЙХНАМАСЫ - Есназарова, З.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада Кунхожа ижодининг тарихий жиҳатлари таҳлил қилинган, қорақалпоқ тарихида маълум бўлган воқеаларнинг ахборот ва манба мазмуни тўлдирилган.
Keywords: Кунхўжа ижоди; тарих; тарихнома; ахборот; манба