ИНТРОДУКЦИЯ ШАРОИТИДА LYCIUM L ТУРЛАРИНИНГ БИОМОРФОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Ешмуратов, Р.А.; Юлдашева, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада Lycium barbarum, Lycium chinense нинг интродукция шароитидаги ўсиши ва ривожланишини ва даврларга ажратилиб: латент, виргинил, ювенил, имматур ва генератив даврлари таҳлил қилинган. Ушбу даврлар баҳор ва куз мавсумларида таҳлил қилинди.
Keywords: интродукция; онтогенез; латент; виргинил; ювенил босқич; имматур босқич; вегетатив давр; генератив давр