ЕВРОПИЙ КИРИШМА АТОМЛАРИ КИРИТИЛГАН КРЕМНИЙГА МАГНИТ МАЙДОН ТАЪСИРИ - Зикриллаев, Н.Ф.; Трабзон, Л.; Исмаилов, Қ.А.; Мавлонов, Ғ.Ҳ.; Абдуғаниев, Й.А.; Неъматов, О.С.; Исмаилов, Т.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Европий киришма атомларини диффузиядан сўнг унинг электир параметрларини Вандер-Пау методикаси билан ўрганилди. Олинган илмий тадқиқот натижаларини атом кучлари микроскопи (AKM) да сирт марфалогиясида кўриб чиқилди. Si намунанинг XRD русумида рентген нурларининг дифракциясидан фойдаланиб Брагг-Брентано қонуни ёрдамида материалларнинг панжара доимиймини ҳисобланди.