ЮҚОРИ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИДА ГИМНАСТИКА ВОСИТАЛАРИ ОРҚАЛИ КУЧНИ РИВОЖЛАНТИРИШ САМАРАДОРЛИГИ - Чарангаева, З.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мактабда жисмоний тарбия дарси жараёнида қўлланилган машқлар мажмуаси 16-17 ёшли мактаб ўқувчиларнинг жисмоний сифатларини ривожлантиришда ўзининг амалий тасдиғини топди.
Keywords: умбалоқ ошиш; ёнга тўнтарилиш; жисмоний тайёргарлик; техник тайёргарлик; мажмуа; назорат синовлари