ЭТНОПЕДАГОГИЧЕСКАЯ КОМПЕТЕНЦИЯ КАК ВАЖНАЯ СОСТАВЛЯЮЩАЯ ЭТНОКУЛЬТУРОЛОГИЧЕСКОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ - Курбаниязов, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақола ўқитувчининг этнопедагогик компетенциясини шакллантиришнинг бир қатор тамойилларини белгилаш, шунингдек уларни гуруҳлаш бўйича таклифлар кўриб чиқилади.
Keywords: этнопедагогик компетенция; касбий маҳорат; педагогик маданият; этнос; халқ ижодиёти