BO‘LAJAK FIZIKA O‘QITUVCHISINING AXBOROT KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIGINI AKT YORDAMIDA RIVOJLANTIRISH - Kadirimbetova, G.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada talabalarning axborot-kommunikativ kompetentligini shakllantirish darajasini aniqlash uchun tadqiqot natijalari muhokama qilingan. Tadqiqot ishi doirasida olib borilgan tajriba ishlari bo‘lajak fizika o‘qituvchilarining axborot-kommunikativ kompetentligini shakllantirishga qaratilgan. Ta’lim jarayonida axborot texnologiyalaridan foydalanish talabalarning o‘z mutaxassisligi bo‘yicha ijodiy va bilim olish faolligini rivojlantirishga yordam beradi.