ТАБЛИЦЫ КАК СПОСОБ ГРАФИЧЕСКОЙ ОРГАНИЗАЦИИ МАТЕРИАЛА - Ешниязова, Э.Н.; Турсынова, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада материални график ташкил этиш ва таянч технологияларини ўқитиш жараёнида фойдаланиш масалалари кўриб чиқилади.