ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ СОҲАСИДА МАЛАКАЛИ МУТАХАССИСЛАР ТАЙЁРЛАШ ТИЗИМИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Еримбетов, Б.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада мамлакатимизда жисмоний тарбия ва спорт соҳасини ривожлантиришда малакали мутахассислар тайёрлаш зарурияти ҳамда мазкур жараёнда спорт таълим муассасаларининг роли таҳлил қилинган.
Keywords: жисмоний тарбия; спорт; таълим; тизим; нодавлат таълим муассасалари; эркин иқтисодиёт; демократик жамият