РАЗВИТИЕ ТВОРЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ БУДУЩИХ ПЕДАГОГОВ НАЧАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ В КОНТЕКСТЕ РАЗВИВАЮЩЕГО ОБУЧЕНИЯ - Балтамуратова, А.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада ривожлантирувчи таълим асосида бўлажак бошланғич синф ўқитувчиларнинг ижодий фаолиятини ривожлантириш масалалари ёритилган.
Keywords: ишлаб чиқиш; яратиш; дидактик ишланмалар; қўлланмалар; тавсиялар; умумлаштириш; ижодкорлик; “ижодий фаолият”; “ижодий фаолият тажрибаси”; “ижодий компетенсия”; “ижодий ёндашув”