ТЕХНОЛОГИК ТАЪЛИМ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КАСБИЙ ИЖОДКОРЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА АКМЕОЛОГИК ЁНДАШУВНИНГ ЎРНИ - Утаева, Н.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мазкур мақолада технологик таълим ўқитувчиларини акмеологик ёндашув асосида касбий тайёргарлигини шакллантириш, турли қирраларини ҳисобга олган ҳолда ижодий қобилиятларини очиш ва ривожлантириш масалалари ёритилган.
Keywords: акмеология; акмеолиогик ёндашув; қобилият; ижод; ижодий; технологик; фаолият; ижодий фаолият; касбий жиҳат; фундаментал билим; таълим сифати