WEB-ТЕХНОЛОГИЯЛАР АСОСИДА БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Мамбетниязов, М.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Web-технологиялар асосида бўлажак ўқитувчиларнинг касбий тайёргарлигини такомиллаштиришнинг дидактик имкониятлари ва бу борадаги муаммоларни ўрганиш масаласи ўз аксини топган.
Keywords: замонавий таълим тизими; дидактик имкониятлар; касбий тайёргарлик; бўлажак ўқитувчилар; интернет; Web-технологиялар; компьютер ва ахборот