OLIY TA’LIM TIZIMIDA TARBIYAVIY JARAYONLARNI BOSHQARUVDA RAHBAR PROFESSIONALIZMINING AYRIM XUSUSIYATLARI HAQIDA - Farhodov, F.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada Oliy ta’lim tizimida tarbiyaviy munosabatlar jarayonlarini boshqaruvda rahbar professionalizmining o‘ziga xos xususiyatlari haqida ma'lumot beradi.