ОБ АНТРОПОНИМАХ КАРАКАЛПАКОВ - Бекниязов, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада қорақалпоқларда фарзандга исм қўйишнинг дастурлари, сабаблари, унинг ҳозирги вақтда ривожланиш тенденциялари ҳақида сўз юритилади.
Keywords: исмлар; тил тарихи; қорақалпоқ тили; ономастика; антропонимика; тилшунослик