ҲӘЗИРГИ ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ АТЛЫҚЛАРДЫҢ МОДАЛЬ МӘНИ АҢЛАТЫЎШЫ ФОРМАЛАРЫ ҲӘМ ОЛАРДЫҢ ЖАСАЛЫЎ УСЫЛЛАРЫ - Бекбергенова, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада қорақалпоқ тилида отнинг модал маъно ифодаловчи формалари ва уларнинг ясалиш йуллари масалалари таҳлил қилинади.
Keywords: кичрайтириш; эркалаш; модал; субъектив баҳо шакл; эмоционал-экспрессивлик; синтетик; аналитик