ИННОВАЦИОН ЕТАКЧИЛИК ФАОЛИЯТИНИНГ ИЖТИМОИЙ - ПСИХОЛОГИК ТАДҚИҚОТЛАРДА ЎРГАНИЛГАНЛИГИ - Нурабуллаев, Т.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада инновацион етакчилик фаолияти психология соҳаларида, шунингдек ижтимоий-психологик тадқиқотларда ўрганилганлиги ва тадқиқотчиларнинг инновацион етакчилик фаолияти ҳақидаги фикрлари ёритилган.
Keywords: инновацион фаолият; инновацион етакчилик; ижтимоий-психологик сифатлар; раҳбар типлари; педагогик инновация