12-14 ЁШЛИ ЭРКИН КУРАШЧИ ҚИЗЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МЕТОДИКАСИ - Примбетов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада 12-14 ёшли эркин курашчи қизларнинг жисмоний сифатларни машғулот жараёни таҳлил қилиниб, таҳлил натижалари асосида уларнинг жисмоний ва функционал имкониятларини аниқлаш услубияти ёритилган.
Keywords: ёш эркин курашчи қизлар; жисмоний имконият; функционал имконият; жисмоний сифатлар; умумий ва махсус жисмоний тайёргарлик