МЕТОДИКА РАЗВИТИЯ ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫХ НАВЫКОВ УЧАЩИХСЯ ПО НА ОСНОВЕ ПРОБЛЕМНОГО ОБУЧЕНИЯ В СРЕДНИХ ШКОЛАХ - Бектурганова, З.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада амалий ва эксперементал кўникмаларни шакллантириш масалалари мухокама қилинади, бу ўқитиш кўникмаларнинг моҳиятини ташкил этувчи талабаларнинг фаолияти тўғрисида маълумотларга ижобий таъсир кўрсатади.