БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИ МУСТАҚИЛ ФИКРЛАШГА ТАРБИЯЛАШ МАСАЛАСИ - Бабашева, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу маколада бошлангич синф ўқувчиларини мустақил фикрлашга юналтириш ва унинг педагогик-психологик хусусиятлари борасида гап боради.
Keywords: танлаб олиш; қобилият; хаёл этиш; мустақил бажариш; фаолият; мустақил фикр юритиш