РАЗВИТИЕ КОГНИТИВНЫХ ЭЛЕМЕНТОВ ЦЕННОСТЕЙ В СИСТЕМЕ ОБРАЗОВАНИЯ - Абдурахманова, А.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Қадрият тарбияси асосини ташкил этувчи Таълим концепцияси билим соҳалари бўйича кенг ва чуқур билимларни эгаллаш билан қадриятлар, одоб-ахлоқ ва эзгулик тарбияси ўртасидаги боғлиқликни мустаҳкамлаш тарафдори.
Keywords: таълим; концепция; битирувчи; билим; қадрият