О‘QUVCHILARNING LOYIHALASH MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA TA’LIMIY ROBOTOTEXNIKADAN FOYDALANISH - Abdug‘aniyev, B.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada maktab о‘quvchilarining loyihalash madaniyatini shakllantirishda ta’limiy robototexnikadan foydalanish shart-sharoitlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.