ЛОҚАЙДЛИК ВА БЕПАРВОЛИК ЁШЛАР ТАРБИЯСИДА ИЛЛАТ СИФАТИДА - Шерманов, Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада ёш авлод дунёқарашини шакллантиришда ислоҳотларга дахлдорлик фазилатини ривожлантириш масалалари, ёшлар тарбиясидаги камчиликлар, маънавиятнинг қашшоқлашуви, фуқаролик жамияти шаклланиши жараёнида дахлдорлик тарбиясига эътибор масалалари.
Keywords: дахлдорлик; лоқайдлик; ижтимоий фаоллик; ислоҳотларга дахлдорлик; фашизм; миссонерлик; диний экстремизм; “оммавий маданият”; огохлик; тарбия; бефарқлик