ТЕАТР-ТОМОША ТАДБИРЛАРИДА МУСИҚАДАН ФОЙДАЛАНИШНИ РЕЖАЛАШТИРИШ - Ешбаева, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Республикамизда байрамларни ташкил этишга бўлган эътибор жудаям кучайди. Байрамлар маданий тадбирларнинг асосий бўлакларидан бири сифатида юртимизнинг барча хонадонларигача кириб бормоқда. Маданият муассасалари ва санъат масканларида, умуман, санъат ёки маданият соҳасига тегишли бўлмаган ташкилотларда ҳам байрамларни юқори савияда ташкил этишга катта эътибор берилмоқда.
Keywords: маданият; байрамлар; санъат; мусиқа; мақом; рисола; тадбир-режалар