MASALANING UMUMIY YECHIMIDAN XUSUSIY YECHIMGA O‘TISH - Zaxidova, M.A.; Giyasova, Z.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada, amaliyot darslarida, og‘irlik kuchi maydonida harakatlanuvchi jismning harakatini o‘rganishga doir masalani yechishda, umumiy yechimni ifodalovchi formulalardan xususiy yechimlarga o‘tish usullari hamda bu turdagi masalalarni grafikli usuldan foydalangan holda yechish masalaning informativligini sezilarli darajada oshirishga olib kelishi ko‘rsatilgan.