О ДВУСТОРОННИХ ПРИБЛИЖЕНИЯХ К ПЕРИОДИЧЕСКИМ РЕШЕНИЯМ ИНТЕГРО-ДИФФЕРЕНЦИАЛЬНЫХ УРАВНЕНИЙ ТИПА ФРЕДГОЛЬМА - Нуржанов, О.Д.; Айназаров, К.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Бу мақолада икки томонлама яқинлашишлар усули Фредгольм типидаги интегро-дифференциал тенгламаларнинг даврий ечимларини ўрганиш учун қўлланилади.
Keywords: Фредгольм типидаги интегро-дифференциал тенгламалари; даврий ечимлар; кетма-кет яқинлашишларнинг сонли-аналитик усули